skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Efficiënte opslag met de draagarmstelling

De stellingen van Space Solutions worden voor uw specifieke situatie op maat gemaakt. Dankzij de draagarmstelling kunt u in uw opslagruimte zowel de oppervlakte als de hoogte optimaal benutten. Space Solutions adviseert over, engineert en bouwt de stelling, die een efficiënte opslag biedt aan uw lange goederen. Uiteraard is het mogelijk om de draagarmstelling te combineren met een legbordstelling, grootvakstelling en palletstelling.

draagarmstelling gang
draagarmstelling massa opslag

Over de langgoedstelling

Uw langgoed wordt in de lengte op de draagarmstelling gelegd. Deze stelling bestaat uit geprofileerde staanders met armen. Onze engineers kijken onder andere naar de gewenste onderlinge afstand tussen de armen en het gewicht van het specifieke product dat door de draagarmstelling moet worden gedragen. Ook gaan zij na of een enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering wenselijk is. Zo is Space Solutions in staat om altijd een draagarmstelling op maat te bieden, waarbij u uit kunt gaan van kwaliteit en nauwkeurigheid. Het Space Draagarmsysteem van Space Solutions wordt standaard in de blauwe kleur geleverd en op uw locatie opgebouwd.

Klik hier voor de brochure

Doeltreffend opslag

Voor sommige goederen heeft u een langwerpige stelling nodig; de legbordstelling, grootvakstelling en palletstelling bieden niet voldoende ruimte voor de opberging van lange materialen. Hoe zorgt u voor een doeltreffende opslag hiervan? Space Solutions biedt de oplossing! Een draagarmstelling – ook wel langgoedstelling genoemd – is geschikt voor lange onderdelen en goederen, zoals pijpen, buizen en plaatmateriaal. De stellingen worden op maat gemaakt en met name toegepast in de industrie.

Vraag advies aan Vincent of stuur een email.

De klanten van Space Solutions

Voordelen van onze stellingen

  • Beschikbaar in diverse kolom- en armlengtes
  • Lengte van de arm is aan te passen, afhankelijk van de toepassing
  • Hoogte van de stelling is verstelbaar
  • Verticale armstop om rollende materialen te voorkomen
  • Schap-scheiders om indeling per arm adequaat te verdelen
  • Niet aanrijgevoelig