skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Bakkerij Pater Palletstelling Project Efficient
Bakkerij Pater Palletstelling Project Efficient
Bakkerij Pater Palletstelling Project Goederen
Bakkerij Pater Palletstelling Project Hoogte
Bakkerij Pater Palletstelling Project Massaopslag
Bakkerij Pater Palletstelling Project Opslag
Bakkerij Pater Palletstelling Project Palletopslag
Bakkerij Pater Palletstelling Project Pand
Bakkerij Pater Palletstelling Project EfficientBakkerij Pater Palletstelling Project GoederenBakkerij Pater Palletstelling Project HoogteBakkerij Pater Palletstelling Project MassaopslagBakkerij Pater Palletstelling Project OpslagBakkerij Pater Palletstelling Project PalletopslagBakkerij Pater Palletstelling Project Pand

Bij Bakkerij Pater zijn op diverse locaties in de fabriek palletstellingen geplaatst door Space Solutions. Gedurende de uitwerking en constructie van deze stellingen is voortdurend rekening gehouden met het productieproces in de fabriek.

Als gevolg hebben onze engineers de palletstelling constructie volledig geoptimaliseerd met oog op de hoogte, lengte en aantal lagen met liggers. Het resultaat is dat de opgeslagen goederen precies op de plek staan in de fabriek, waar ze benodigd zijn. Space Solutions probeert op basis van 35 jaar ervaring en inzicht altijd van toegevoegde waarde te zijn voor haar opdrachtgevers.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top