skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Breitling Tussenvloer Project Trap
Breitling Tussenvloer Project Trap
Breitling Tussenvloer Project Ruimte
Breitling Tussenvloer Project Profielen
Breitling Tussenvloer Project Portfolio
Breitling Tussenvloer Project Pand
Breitling Tussenvloer Project Oplossing
Breitling Tussenvloer Project Onderaanzicht
Breitling Tussenvloer Project Horloge
Breitling Tussenvloer Project Hal
Breitling Tussenvloer Project Eindresultaat
Breitling Tussenvloer Project Bouw
Breitling Tussenvloer Project TrapBreitling Tussenvloer Project RuimteBreitling Tussenvloer Project ProfielenBreitling Tussenvloer Project PortfolioBreitling Tussenvloer Project PandBreitling Tussenvloer Project OplossingBreitling Tussenvloer Project OnderaanzichtBreitling Tussenvloer Project HorlogeBreitling Tussenvloer Project HalBreitling Tussenvloer Project EindresultaatBreitling Tussenvloer Project Bouw

Breitling wilde een extra etage bouwen op de tweede verdieping in hun pand. De horlogespecialist deed een beroep op de complete service van Space Solutions: naast de tussenvloer leverden onze engineers ook de trappen, muren en het hekwerk.

De positie van de kolommen is essentieel voor het slagen van een tussenvloer project. Alleen wanneer deze op de juiste plek worden geplaatst, zijn de kolommen in staat om de tussenvloer te dragen. Ons team van engineers communiceerde continu met de Buitendienst van Breitling om feedback te ontvangen over de maten en afwerking. Na de levering van de materialen en onderdelen, montage van de tussenvloer en plaatsing van de trappen, muren en het hekwerk, werden de muren afgewerkt. Het eindproduct is een extra etage, waarin moderne kantoren zijn gecreëerd die inspelen op de bestaande architectuur en zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top