Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
tussenvloer verdiepingsvloer etagevloer
tussenvloer verdiepingsvloer etagevloer
vloer etage etagevloer
tussenvloer bordesvloer magazijnvloer
systeemvloer magazijnvloer etagevloer
entresol magazijnvloer bordesvloer
etagevloer entresol entresolvloer
tussenvloer etagevloer entresolvloer
tussenvloer entresolvloer etagevloer
opslaghal tussenvloer etagevloer
space solutions trap
tussenvloer etage etagevloer
tussenvloer etagevloer entresolvloer
tussenvloer verdiepingsvloer etagevloervloer etage etagevloertussenvloer bordesvloer magazijnvloersysteemvloer magazijnvloer etagevloerentresol magazijnvloer bordesvloeretagevloer entresol entresolvloertussenvloer etagevloer entresolvloertussenvloer entresolvloer etagevloeropslaghal tussenvloer etagevloerspace solutions traptussenvloer etage etagevloertussenvloer etagevloer entresolvloer

Breitling wilde een extra etage bouwen op de tweede verdieping in hun pand. De horlogespecialist deed een beroep op de complete service van Space Solutions: naast de tussenvloer leverden onze engineers ook de trappen, muren en het hekwerk.

De positie van de kolommen is essentieel voor het slagen van een tussenvloer project. Alleen wanneer deze op de juiste plek worden geplaatst, zijn de kolommen in staat om de tussenvloer te dragen. Ons team van engineers communiceerde continu met de Buitendienst van Breitling om feedback te ontvangen over de maten en afwerking. Na de levering van de materialen en onderdelen, montage van de tussenvloer en plaatsing van de trappen, muren en het hekwerk, werden de muren afgewerkt. Het eindproduct is een extra etage, waarin moderne kantoren zijn gecreëerd die inspelen op de bestaande architectuur en zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen.

Back To Top