Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
tussenvloer etagevloer magazijnvloer
tussenvloer etagevloer magazijnvloer
etagevloer tussenvloer etage
tussenvloer etagevloer Mezzaninevloeren
tussenvloer Mezzaninevloer tussenetage
tussenvloer etagevloer magazijnvloeretagevloer tussenvloer etagetussenvloer etagevloer Mezzaninevloerentussenvloer Mezzaninevloer tussenetage

Duikelman – de leverancier van professioneel keukengereedschap – is op zeker moment sterk gegroeid. Het effect? De uitstalling van de voorraad op de grond, wegens het ontbreken van ruimte en een effectief opslagsysteem.

Space Solutions bood de helpende hand en bouwde een tussenvloer met stelling. In de eerste fase is er een tussenvloer geplaatst; op en onder de tussenvloer werden legbordstellingen gerealiseerd. Zoals bij elk project, bouwen onze engineers met oog op de toekomst. Zo was Duikelman van plan om aan te bouwen; hier was de tussenvloer dan ook op voorbereid. De volgende stap was de plaatsing van palletstellingen; dit met oog op de bulkopslag van Duikelman. In de palletstellingen zijn vlonders geplaatst, zodat er in de opslagruimte veilig kan worden gewerkt. Duikelman is nu voorzien van een tussenvloer met stelling, zodat de voorraad efficiënt kan worden opgeslagen.

Back To Top