skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
Hugo Kleve
Hugo Kleve
Etagevloer Opslagvloer Verdiepingsvloer
Etagebouw Opslagvloer Etagevloer
Tussenvloer Space Solutions
Tussenvloer Etagevloer Verdiepingsvloer
Tussenvloer Space Solutions
Hugo KleveEtagevloer Opslagvloer VerdiepingsvloerEtagebouw Opslagvloer EtagevloerTussenvloer Space SolutionsTussenvloer Etagevloer VerdiepingsvloerTussenvloer Space Solutions

Multibox – specialist in mini-opslag – had de wens om effectief gebruik te maken van de oppervlakte in hun pand. Space Solutions heeft op basis van 35 jaar ervaring en inzicht een advies op maat gegeven en voorzag Multibox van specifieke constructieberekeningen voor de situatie ter plaatse.

Tijdens de bouw van de self storage units heeft Space Solutions de opslagboxen verzorgd, net als de tussenvloeren voor twee etages, trappen, lift, toegangscontrole, camerabewaking en het hekwerk. Ook op de tussenvloeren zijn self storage units geplaatst. Tussen de twee verdiepingen in zijn trappen aangebouwd. Zo is de hoogte van het pand optimaal benut, wat het rendement ten goede komt.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen