skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Victorie Plaza Tussenvloer Project Complete Service
Victorie Plaza Tussenvloer Project Fitness
Victorie Plaza Tussenvloer Project Interactie
Victorie Plaza Tussenvloer Project Lounge
Victorie Plaza Tussenvloer Project Sportschool
Victorie Plaza Tussenvloer Project Complete ServiceVictorie Plaza Tussenvloer Project FitnessVictorie Plaza Tussenvloer Project InteractieVictorie Plaza Tussenvloer Project LoungeVictorie Plaza Tussenvloer Project Sportschool

Multibox – specialist in mini-opslag – had de wens om effectief gebruik te maken van de oppervlakte in hun pand. Space Solutions heeft op basis van 35 jaar ervaring en inzicht een advies op maat gegeven en voorzag Multibox van specifieke constructieberekeningen voor de situatie ter plaatse.

Tijdens de bouw van de self storage units heeft Space Solutions de opslagboxen verzorgd, net als de tussenvloeren voor twee etages, trappen, lift, toegangscontrole, camerabewaking en het hekwerk. Ook op de tussenvloeren zijn self storage units geplaatst. Tussen de twee verdiepingen in zijn trappen aangebouwd. Zo is de hoogte van het pand optimaal benut, wat het rendement ten goede komt.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top