Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
Oosterlee tussenvloer project hal
Oosterlee tussenvloer project hal
kantelhek tussenvloer Mezzaninevloeren
vloerconstructies Mezzaninevloeren tussenvloer
tussenvloer magazijnvloer Mezzaninevloeren
vloerplaten space solutions
magazijnvloer tussenvloer systeemvloer
Oosterlee tussenvloer project halkantelhek tussenvloer Mezzaninevloerenvloerconstructies Mezzaninevloeren tussenvloertussenvloer magazijnvloer Mezzaninevloerenvloerplaten space solutionsmagazijnvloer tussenvloer systeemvloer

Vierkante meters kunnen prijzig zijn. Zeker wanneer er bloemenkarren opgeslagen moeten worden – die veel ruimte in beslag nemen – op de bloemenveiling. Oosterlee schakelde daarom Space Solutions in om voor een klant een tussenvloer te realiseren.

Bij plaatsing van een tussenvloer wordt de beschikbare ruimte verdubbeld. Uiteraard moeten onze engineers wel rekening houden met de situatie ter plaatse. In dit geval was er sprake van een roldeur van 10 meter, die haaks op de lange hal te vinden was. Als gevolg moest er een zware raadligger worden toegepast. Zo kon de 10 meter deuropening in één keer worden overspannen. De kolommen van de tussenvloer met grote overspanning staan op de fundering. Het effect hiervan is dat er tientallen tonnen aan gewicht veilig kan worden gesteund. Het resultaat is een solide en effectieve tussenvloer met grote overspanning, waardoor de klant van Oosterlee nu twee keer zoveel bloemenkarren kan opslaan.

Back To Top