skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Orangebaglegbordstelling Project Bovenaanzicht
Orangebaglegbordstelling Project Bovenaanzicht
Orangebag Legbordstelling Project Engineering
Orangebag Legbordstelling Project Magazijninrichting
Orangebag Legbordstelling Project Magazijnoplossing
Orangebag Legbordstelling Project Massa
Orangebag Legbordstelling Project Met Tussenvloer
Orangebag Legbordstelling Project Overvloering
Orangebag Legbordstelling Project Pand
Orangebag Legbordstelling Project Secties
Orangebag Legbordstelling Project Stellingkast
Orangebaglegbordstelling Project BovenaanzichtOrangebag Legbordstelling Project EngineeringOrangebag Legbordstelling Project MagazijninrichtingOrangebag Legbordstelling Project MagazijnoplossingOrangebag Legbordstelling Project MassaOrangebag Legbordstelling Project Met TussenvloerOrangebag Legbordstelling Project OvervloeringOrangebag Legbordstelling Project PandOrangebag Legbordstelling Project SectiesOrangebag Legbordstelling Project Stellingkast

Orangebag – een online fashion shop met meer dan zestig merken – had met oog op de voorraad legbordstellingen nodig. Space Solutions werd gevraagd om het magazijn professioneel in te richten.

Het project bestond uit drie fases. In de eerste fase realiseerden onze engineers legbordstellingen op maat, waarbij rekening werd gehouden met de goederen die moeten worden opgeslagen en de beschikbare ruimte in het pand. De tweede fase betrof de constructie van de tussenvloer op de legbordstellingen. De derde en laatste fase besloeg de bouw van een tweede etage met legbordstellingen. Ook werd er een deel van de ruimte vrijgehouden, zodat werknemers producten eenvoudig kunnen verwerken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top