Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
vloerconstructies vloer stellingsvloer
vloerconstructies vloer stellingsvloer
legbordstelling stellingvloer stellingsvloer
stellingsvloer stellingvloer stelling
magazijnopslossing magazijn stellingsvloer
stellingsvloer stellingvloer stelling
stelling stellingsvloer stellingvloer
legbordstelling tussenvloer stellingsvloer
goederenopslag magazijn stelling
legbordstelling goederenopslag winkelinrichting
legbordstelling goederenopslag stellingkast
vloerconstructies vloer stellingsvloerlegbordstelling stellingvloer stellingsvloerstellingsvloer stellingvloer stellingmagazijnopslossing magazijn stellingsvloerstellingsvloer stellingvloer stellingstelling stellingsvloer stellingvloerlegbordstelling tussenvloer stellingsvloergoederenopslag magazijn stellinglegbordstelling goederenopslag winkelinrichtinglegbordstelling goederenopslag stellingkast

Orangebag – een online fashion shop met meer dan zestig merken – had met oog op de voorraad legbordstellingen nodig. Space Solutions werd gevraagd om het magazijn professioneel in te richten.

Het project bestond uit drie fases. In de eerste fase realiseerden onze engineers legbordstellingen op maat, waarbij rekening werd gehouden met de goederen die moeten worden opgeslagen en de beschikbare ruimte in het pand. De tweede fase betrof de constructie van de tussenvloer op de legbordstellingen. De derde en laatste fase besloeg de bouw van een tweede etage met legbordstellingen. Ook werd er een deel van de ruimte vrijgehouden, zodat werknemers producten eenvoudig kunnen verwerken.

Back To Top