skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Schuimrubber Tussenvloer Project
Schuimrubber Tussenvloer Project
Schuimrubber Tussenvloer Project Bouw
Schuimrubber Tussenvloer Project Engineering
Schuimrubber Tussenvloer Project Hal
Schuimrubber Tussenvloer Project Onderaanzicht
Schuimrubber Tussenvloer Project Opslag
Schuimrubber Tussenvloer Project Profielen
Schuimrubber Tussenvloer Project Timelapse
Schuimrubber Tussenvloer Project Transport
Schuimrubber Tussenvloer Project Vloerplaten
Schuimrubber Tussenvloer Project Zijaanzicht
Schuimrubber Tussenvloer Project Eindresultaat
Schuimrubber Tussenvloer ProjectSchuimrubber Tussenvloer Project BouwSchuimrubber Tussenvloer Project EngineeringSchuimrubber Tussenvloer Project HalSchuimrubber Tussenvloer Project OnderaanzichtSchuimrubber Tussenvloer Project OpslagSchuimrubber Tussenvloer Project ProfielenSchuimrubber Tussenvloer Project TimelapseSchuimrubber Tussenvloer Project TransportSchuimrubber Tussenvloer Project VloerplatenSchuimrubber Tussenvloer Project ZijaanzichtSchuimrubber Tussenvloer Project Eindresultaat

In de oude situatie had Schuimrubber Gigant – leverancier van schuimrubber – niet voldoende vloeroppervlakte om werkzaamheden uit te voeren. De wens was daarom om een tussenvloer met verdieping te realiseren, die exact aansluit op bestaande kantoorunits.

De engineers van Space Solutions zorgden ervoor dat de kolommen van de tussenvloer exact voor de gebouwspanten in de muur en naast de kolommen in de ruimte kwamen te staan. Zo heeft Schuimrubber Gigant geen extra kolommen in de ruimte. Ook zijn de kolommen optisch perfect weggewerkt. Om goed aan te sluiten op de kantoorunits, was de hoogte van de bovenzijde van de tussenvloer met verdieping belangrijk. Het Space Solutions bouwsysteem is uitermate geschikt voor dit soort situaties. Wij kunnen deze namelijk voor een specifieke situatie op maat leveren!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top