Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
tussenvloer etagevloer etage
tussenvloer etagevloer etage
tussenvloer verdiepingsvloer verdieping
entresolvloer tussenvloer constructievloer
tussenvloer entresolvloer entresol
vloerconstructies tussenvloer entresolvloer
tussenvloer vloerconstructie constructie
opbouw space solutions
tussenvloer etagevloer entresolvloer
vervoer stelling stellage
tussenvloer etagevloer etage
tussenvloer entresol Mezzanine
tussenvloer etagevloer verdiepingsvloer
tussenvloer etagevloer etagetussenvloer verdiepingsvloer verdiepingentresolvloer tussenvloer constructievloertussenvloer entresolvloer entresolvloerconstructies tussenvloer entresolvloertussenvloer vloerconstructie constructieopbouw space solutionstussenvloer etagevloer entresolvloervervoer stelling stellagetussenvloer etagevloer etagetussenvloer entresol Mezzaninetussenvloer etagevloer verdiepingsvloer

In de oude situatie had Schuimrubber Gigant – leverancier van schuimrubber – niet voldoende vloeroppervlakte om werkzaamheden uit te voeren. De wens was daarom om een tussenvloer met verdieping te realiseren, die exact aansluit op bestaande kantoorunits.

De engineers van Space Solutions zorgden ervoor dat de kolommen van de tussenvloer exact voor de gebouwspanten in de muur en naast de kolommen in de ruimte kwamen te staan. Zo heeft Schuimrubber Gigant geen extra kolommen in de ruimte. Ook zijn de kolommen optisch perfect weggewerkt. Om goed aan te sluiten op de kantoorunits, was de hoogte van de bovenzijde van de tussenvloer met verdieping belangrijk. Het Space Solutions bouwsysteem is uitermate geschikt voor dit soort situaties. Wij kunnen deze namelijk voor een specifieke situatie op maat leveren!

Back To Top