skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
Grootvakstelling Grootvakstellage Stellingsvloer
Grootvakstelling Grootvakstellage Stellingsvloer
Grootvakstelling Stellingsvloer Stellingvloer
Grootvakstelling Grootvakstellingen Grootvakstellage
Grootvakstelling Grootvakstellage Grootvakstellingen
Magazijnoplossing Grootvakstelling Grootvak
Magazijnoplossing Grootvakstelling Magazijn
Tussenvloer Grootvakstelling Opslag
Grootvakstelling Grootvak Grootvakstellingen
Grootvakstelling Grootvakstellage StellingsvloerGrootvakstelling Stellingsvloer StellingvloerGrootvakstelling Grootvakstellingen GrootvakstellageGrootvakstelling Grootvakstellage GrootvakstellingenMagazijnoplossing Grootvakstelling GrootvakMagazijnoplossing Grootvakstelling MagazijnTussenvloer Grootvakstelling OpslagGrootvakstelling Grootvak Grootvakstellingen

Selmers – leverancier van pijp attributen – stond voor de uitdaging om zware werktuigbouwkundige onderdelen op te slaan. Hierop besloot het bedrijf Space Solutions in te schakelen om een opslagoplossing op maat te maken.

Gezien het gewicht van de onderdelen, is er gekozen voor een zware grootvakstelling. Op deze stelling is vervolgens een verdiepingsvloer gebouwd. Deze vloer biedt weer ruimte aan grootvakstellingen en een vrije ruimte om te kunnen werken. Ook bevat de verdiepingsvloer een palletopzetplaats, die te bereiken is met een trap. Onze engineers verzorgden dat er in de constructie voldoende ruimte was om op en onder de verdiepingsvloer te staan. Tevens werd onder de vloer verlichting aangebracht, zodat werknemers van Selmers hier daadwerkelijk hun werk kunnen uitvoeren. Dankzij de grootvakstelling en verdiepingsvloer kan Selmers de ruimte efficiënt en optimaal gebruiken.

Back To Top