skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Spie Tussenvloer Project Bovenaanzicht
Spie Tussenvloer Project Bovenaanzicht
Spie Tussenvloer Project Hal
Spie Tussenvloer Project Massaopslag
Spie Tussenvloer Project Onderaanciht
Spie Tussenvloer Project Palletstelling
Spie Tussenvloer Project Profielen
Spie Tussenvloer Project BovenaanzichtSpie Tussenvloer Project HalSpie Tussenvloer Project MassaopslagSpie Tussenvloer Project OnderaancihtSpie Tussenvloer Project PalletstellingSpie Tussenvloer Project Profielen

Spie verzocht Space Solutions om een tussenvloer met opslag. Om het logistieke proces van deze dienstverlener verder te optimaliseren, zijn er diverse opslagtechnieken in het pand gebruikt. Denk aan onze betrouwbare palletstellingen. De engineers van Space Solutions hebben alle toepassingen op maat ingemeten, ingetekend en geproduceerd.

Een belangrijk onderdeel van dit traject was de ideale positionering van kolommen. Het was essentieel dat deze op de juiste hoogte werden gerealiseerd en geen doorgangen en deuren blokkeerden. Ook kon Spie de loopkat blijven gebruiken; geschikt om de vele machines op de tussenvloer op te slaan. Het doel was om een efficiënte en veilige tussenvloer met opslag te realiseren, voor medewerkers en klanten. Space Solutions maakte dit voor Spie mogelijk.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top