Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
tussenvloer magazijnvloer magazijnvloer
tussenvloer magazijnvloer magazijnvloer
entresolvloer vloerconstructies systeemvloer
tussenverdieping etage entresol
vloerconstructies tussenvloer etagevloer
palletstelling pallets goederenopslag
tussenvloer etagevloer bordesvloer
tussenvloer magazijnvloer magazijnvloerentresolvloer vloerconstructies systeemvloertussenverdieping etage entresolvloerconstructies tussenvloer etagevloerpalletstelling pallets goederenopslagtussenvloer etagevloer bordesvloer

Spie verzocht Space Solutions om een tussenvloer met opslag. Om het logistieke proces van deze dienstverlener verder te optimaliseren, zijn er diverse opslagtechnieken in het pand gebruikt. Denk aan onze betrouwbare palletstellingen. De engineers van Space Solutions hebben alle toepassingen op maat ingemeten, ingetekend en geproduceerd.

Een belangrijk onderdeel van dit traject was de ideale positionering van kolommen. Het was essentieel dat deze op de juiste hoogte werden gerealiseerd en geen doorgangen en deuren blokkeerden. Ook kon Spie de loopkat blijven gebruiken; geschikt om de vele machines op de tussenvloer op te slaan. Het doel was om een efficiënte en veilige tussenvloer met opslag te realiseren, voor medewerkers en klanten. Space Solutions maakte dit voor Spie mogelijk.

Back To Top