skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Ubbink Project
Ubbink Project
Ubbink Tussenvloer Project Hal
Ubbink Tussenvloer Project Portfolio
Ubbink Tussenvloer Project Profielen
Ubbink Tussenvloer Project Vooraanzicht
Ubbink Tussenvloer Project Zijaanzicht
Ubbink ProjectUbbink Tussenvloer Project HalUbbink Tussenvloer Project PortfolioUbbink Tussenvloer Project ProfielenUbbink Tussenvloer Project VooraanzichtUbbink Tussenvloer Project Zijaanzicht

Ubbink constateerde dat de ruimte boven de dockshelters/ laaddocks eigenlijk niet werd gebruikt. De grootste wens van deze klimaattechnicus was daarom om echt gebruik te maken van de hoogte van het pand. Om de goederenopslag te optimaliseren, heeft Space Solutions een tussenvloer oplossing verzorgd, die maar liefst 800 vierkante meter extra oppervlakte inhield. De kolommen van de tussenvloer zijn precies tussen de dockshelters/ laaddocks geplaatst. Zo wordt er efficiënt en veilig met de beschikbare ruimte omgesprongen.

Deze ontwikkeling betekende voor Ubbink een optimalisatie binnen het logistieke proces. In de nieuwe situatie kunnen goederen worden gelost en direct boven worden opgeslagen. Om dit te vereenvoudigen, leverde Space Solutions ook de trappen en palletopzetplaatsen. Zo profiteert Ubbink met de nieuwe tussenvloer oplossing van een betere productiesnelheid, veiligheid en een goede bereikbaarheid.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top