Ga naar hoofdinhoud
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27
tussenvloer Mezzaninevloeren Mezzanine
tussenvloer Mezzaninevloeren Mezzanine
tussenvloer etagevloer systeemvloer
space solutions massaopslag
tussenvloer etage mezzaninevloer
vloerconstructies opslagvloer etagevloer
tussenvloer Mezzaninevloeren entresolvloer
tussenvloer etage etagevloer
tussenvloer Mezzaninevloeren Mezzaninetussenvloer etagevloer systeemvloerspace solutions massaopslagtussenvloer etage mezzaninevloervloerconstructies opslagvloer etagevloertussenvloer Mezzaninevloeren entresolvloertussenvloer etage etagevloer

Ubbink constateerde dat de ruimte boven de dockshelters/ laaddocks eigenlijk niet werd gebruikt. De grootste wens van deze klimaattechnicus was daarom om echt gebruik te maken van de hoogte van het pand. Om de goederenopslag te optimaliseren, heeft Space Solutions een tussenvloer oplossing verzorgd, die maar liefst 800 vierkante meter extra oppervlakte inhield. De kolommen van de tussenvloer zijn precies tussen de dockshelters/ laaddocks geplaatst. Zo wordt er efficiënt en veilig met de beschikbare ruimte omgesprongen.

Deze ontwikkeling betekende voor Ubbink een optimalisatie binnen het logistieke proces. In de nieuwe situatie kunnen goederen worden gelost en direct boven worden opgeslagen. Om dit te vereenvoudigen, leverde Space Solutions ook de trappen en palletopzetplaatsen. Zo profiteert Ubbink met de nieuwe tussenvloer oplossing van een betere productiesnelheid, veiligheid en een goede bereikbaarheid.

Back To Top