skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27
Victorie Plaza Tussenvloer Project Complete Service
Victorie Plaza Tussenvloer Project Fitness
Victorie Plaza Tussenvloer Project Interactie
Victorie Plaza Tussenvloer Project Lounge
Victorie Plaza Tussenvloer Project Sportschool
Victorie Plaza Tussenvloer Project Complete ServiceVictorie Plaza Tussenvloer Project FitnessVictorie Plaza Tussenvloer Project InteractieVictorie Plaza Tussenvloer Project LoungeVictorie Plaza Tussenvloer Project Sportschool

De fitnesszaal van Victorie Plaza kon met oog op de inrichting wel wat verbeteringen gebruiken. Vanuit die gedachte ontstond de wens om onder architectuur een tussenvloer te plaatsen. Space Solutions werd ingeschakeld om deze tussenvloer metamorfose uit te voeren.

De engineers van Space Solutions maakten rondom een vide. Ook verzorgden zij overspanningen van 12 meter en een belastbaarheid van 500 kilogram per vierkante meter. Het geheel werd afgewerkt met polyurethaan. De tussenvloer is geleverd inclusief airconditioning, verlichting en met speciaal weggewerkte kolomposities. Het betekent meer ruimte voor de sportschoolabonnees om te fitnessen. Het grandioze resultaat van deze tussenvloer metamorfose is goed te zien wanneer de eerste en laatste foto met elkaar worden vergeleken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top