skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Laat uw eigen Self storage bouwen

Wat in vroegere tijden bekend stond als de garagebox, heet tegenwoordig self storage of zelfopslag. Heeft u een grote ruimte, zoals een loods of bedrijfshal, tot uw beschikking? Overweeg dan de self storage van Space Solutions! Onze engineers adviseren over, berekenen en construeren zo veel mogelijk zelfopslag units in uw pand. Deze kunt u vervolgens aan een particulier of bedrijf verhuren voor de opslag van inboedel, producten en goederen. In Amerika is de zelfopslag al uitgegroeid tot een volwassen markt. In Nederland is de self storage zeker in opkomst. Met het inzicht van Space Solutions bent u gegarandeerd van een efficiënte indeling van uw zelfopslag units!

self storage units bouwen

Totaaloplossing voor self storage

Optimaal gebruikmaken van de ruimte in uw bedrijfspand: dat is het uitgangspunt bij de self storage van Space Solutions. Door uw leegstaande ruimte op te delen in kleinere units voor zelfopslag, spreidt u het risico op leegstand. Ook verhoogt u het rendement per vierkante meter, doordat uw pand is opgedeeld in kleinere ruimtes. Bij Space Solutions bent u gegarandeerd van een totaaloplossing: wij adviseren over, engineren en bouwen uw zelfopslag units en verzorgen aanvullend camerabewaking, toegangscontrole, liften, tussenvloeren, boxen en verlichting. Zo kunt u vertrouwen op onze ervaren engineers om uw self storage te realiseren!

Voordelen van onze self storage

  • Ruim 80% van de ruimte is verhuurbaar; de overige 20% bestaat uit paden, liften, trappen en de algemene ruimtes
  • Space Solutions realiseert tussenvloeren; als resultaat zijn de boxen verdeeld over verschillende verdiepingen
  • Onze engineers bouwen een goed stramien met kolommen op, zodat deze niet in de weg staan in de paden en boxen
  • Met self storage kiest u voor risicospreiding; door een ruimte in zelfsopslag boxen te verdelen, is er nooit sprake van volledige leegstand
  • Dankzij de doeltreffende indeling van Space Solutions, heeft u een ROI (Return on Investment) van een paar jaar
self storage laten bouwen

De klanten van Space Solutions

Werkwijze Space Solutions

Een onderbouwd advies en offerte op maat; dat kunt u van Space Solutions verwachten. Wanneer u onze hulp inschakelt, bekijken wij uw opslagruimte om vervolgens tekeningen en constructieberekeningen op te stellen voor de zelfopslag units. Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn belangrijke pijlers van deze documenten. Vervolgens leggen wij u een offerte voor, die goed met u wordt doorgenomen. In de planning en verdere realisatie houden we rekening met de situatie ter plaatse. Zo bent u verzekerd van een professionele aanpak van uw self storage ruimtes!

Bent u geïnteresseerd in de constructie van self storage units in uw bedrijfspand?