skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27

Verdiepingsvloer

Verdiepingsvloer op maat

Bent u op zoek naar een professionele engineer voor de realisatie van uw verdiepingsvloer? Bij Space Solutions kunt u altijd rekenen op een totaaloplossing: van advies tot daadwerkelijke bouw. Daarnaast leveren wij op basis van behoefte en inzicht ook trappen, leuningwerk, liften, kantelhekken, hekwerken, palletstellingen, legbordstellingen, verlichting onder de verdiepingsvloer, verhuizing van de verdiepingsvloer, sprinklerinstallaties en alle andere benodigdheden om bijvoorbeeld een kantoor op of onder de verdiepingsvloer te realiseren.

tussenvloer verdiepingsvloer entresolvloeren

Waarom bedrijven voor Space Solutions kiezen?

Experts

Engineering door experts: in Autocad wordt elke verdiepingsvloer tot op de millimeter uitgewerkt

Duidelijke berekeningen

Duidelijke constructieberekeningen, die voldoen aan de wettelijke CE normeringen

Snelle levertijd

Snelle levertijd: gemiddeld drie weken, afhankelijk van de omvang van de verdiepingsvloer en uw planning

Efficiëntie

Professioneel projectmanagement voor efficiënte en goed afgestemde uitvoering

Ervaring & inzicht

Uitwerking en constructie op basis van ervaring en inzicht, voor het beste resultaat

Terugkopen

Mogelijkheid tot terug verkopen van de verdiepingsvloeren aan Space Solutions

Verdiepingsvloer offerte

  Afmetingen vloer in meters (LXB)

  Hoogte bovenzijde vloer in meters

  Vloerbelasting per m²

  Meerprijs
  TrapMontageLeuningwerk

  Naam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Voordelige verdiepingsvloer

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 1 dag uw aanbieding voor een verdiepingsvloer op maat.

  Advies nodig?

  Heeft u een andere vraag of wilt u zich laten informeren? Bel dan naar 0229 – 54 26 27 voor vrijblijvend, persoonlijk advies

  Verdiepingsvloer projecten waar we trots op zijn

  Materialen van de Tussenvloer

  De vloerplaten zijn doorgaans van hout, dat gelakt of geschilderd kan worden. Ook luxe vloerplaten zijn mogelijk. De vloerplaten zijn solide, hebben een grote overspanning en worden gekenmerkt door een mooie industriële look. Space Solutions gebruikt alleen bouten en moeren voor de constructie, zodat de verdiepingsvloer eenvoudig te verhuizen en/ of uit te breiden is. Er komen geen zware machines aan te pas om de vloer te bouwen. Alle verdiepingsvloeren van Space Solutions zijn voorzien van garantie en goede leveringsvoorwaarden.

  Werkwijze Space Solutions

  Nadat wij het pand en de situatie ter plaatse hebben bekeken, brengen wij een onderbouwd advies uit. De ruimte wordt opgemeten met behulp van een laser, zodat vervolgens de tekeningen en constructieberekeningen kunnen worden gemaakt. Op basis hiervan wordt de offerte opgesteld, voorgelegd en besproken. Gedurende het hele proces stelt Space Solutions zich tot doel om opdrachtgevers te ontzien. Daarom worden eerst de kolommen en profielen aangeleverd, zodat Space Solutions met aanvullende bouwmaterialen de constructie kan opbouwen. Het hout wordt pas afgeleverd, zodra dit direct op de constructie kan worden geplaatst. Zo staan de materialen u niet in de weg en kunt u – indien gewenst – uw werkzaamheden gedurende de bouwperiode voortzetten.

  Over de Space Solutions verdiepingsvloer

  De verdiepingsvloer van Space Solutions heeft een hoge return on investment (ROI), dankzij de verdubbeling van beschikbare vierkante meters. De Space Solutions verdiepingsvloer kan op verschillende manieren worden opgebouwd en toegepast. Medewerkers kunnen er overheen lopen, er kunnen bureaus op worden geplaatst of er kunnen compressoren boven en machines onder de verdiepingsvloer worden geplaatst. Wat de gewenste toepassing ook is, Space Solutions bouwt uw constructie op maat. De stijfheid wordt bijvoorbeeld ook op het gebruik afgestemd; een vloer moet immers niet te ver doorbuigen wanneer er behoefte is aan comfort.

  Duurzaam, doeltreffend, schaalbaar en flexibel is waar we voor staan. Een verdiepingsvloer van Space Solutions is optimaal afgestemd op uw opgeslagen producten. Neem contact op via 0229 – 542627

  Back To Top