skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Over de aanrijbeveiliging

Om een staander of kolom te beschermen, moet de aanrijbeveiliging 40 centimeter hoog zijn. De aanrijbeveiliging kan onder andere in de vorm van een vangrail worden gerealiseerd. Doorgaans staat de stijve staalconstructie los op de vloer om de impact van een aanrijding op te vangen zonder dat de staander of kolom wordt geraakt. Met het inzicht van Space Solutions wordt u voorzien van een aanrijbeveiliging, waar u op kunt vertrouwen!

dubbele aanrijbeveiliging
aanrijbeveiliging met profiel

Voordelen van onze aanrijbeveiliging

In uw onderneming moet veilig gewerkt worden en daarom moet u ten alle tijden bij schade verzekerd zijn. Doormiddel van een aanrijbeveiliging is dit probleem snel opgelost. Wij bieden u een oplossing en denken graag met u mee omtrent de plaatsing van een aanrijbeveiliging.

  • Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten
  • Voorkomt schade binnen en buiten uw opslagruimte
  • Op maat gebouwd voor de situatie die beveiligd moet worden
  • Advisering, engineering en constructie verzorgd door Space Solutions

Voorkom schade

De aanrijbeveiliging van Space Solutions beschermt de palletstelling tegen aanrijdingen van heftrucks. Ook buitenom het gebouw – waar vrachtwagens worden geladen en gelost – kan de beveiliging worden aangebracht. In een productieomgeving bestaat nu eenmaal de kans dat er schade wordt gereden. Onze engineers gaan ter plaatse na wat de behoefte is en maken een voorstel, die hier helemaal op inspeelt. Met de op maat gemaakte oplossing van Space Solutions lopen – zelfs in het geval van een aanrijding – uw stellingen geen risico!

Vraag advies aan Vincent of stuur een email.

De klanten van Space Solutions