skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27

Uw goederen eenvoudig en efficiënt opslaan met een stelling van Space Solutions

Hieronder vind u de juiste magazijnoplossing die geschikt is voor uw productieomgeving. U heeft de keuze voor het opslaan van zware goederen tot aan pallets. Space Solutions adviseert u om een keuze te maken tot de juiste magazijnstelling.

LEGBORDSTELLING

legbordstelling interieur

De legbordstelling is één van de meest efficiënte opslagmethodes voor allerlei opslagruimtes. Verkrijgbaar in veel verschillende maten en geschikt voor kleine en grote producten.

GROOTVAKSTELLING

grootvak opslag goederen

De grootvakstelling is bestemd voor zwaardere producten, die niet geschikt zijn voor de legbordstelling. Optimaal draagvermogen en geschikt voor zwaardere en lichtere goederen.

PALLETSTELLING

palletstelling groot opslag

De palletstelling is uitermate geschikt om de zwaarste goederen en constructies op te slaan. De indeling wordt op maat gemaakt, is schaalbaar en voldoet aan wettelijke normeringen.

DRAAGARMSTELLING

draagarmstelling massa opslag

Voor sommige goederen heeft u een langwerpige stelling nodig om voldoende ruimte te creëren. De draagarmstelling is flexibel en verstelbaar; ideaal voor de opslag van lange materialen.

AANRIJBEVEILIGING

grootvak opslag goederen

In uw onderneming moet veilig gewerkt worden en daarom moet u ten alle tijden bij schade verzekerd zijn. Doormiddel van een aanrijbeveiliging is dit probleem snel opgelost. Wij bieden u een oplossing en denken graag met u mee omtrent de plaatsing van een aanrijbeveiliging.

KUNSTOPSLAG

legbordstelling interieur

Bent u op zoek naar schilderijschuifwanden of statische schuifwanden voor in uw kunstdepot? Space Solutions Museuminrichting biedt de oplossing voor uw waardevolle collectie. Kostbare schilderijen moeten immers op een veilige en zorgvuldige wijze worden opgeslagen.

KANTELHEK

grootvak opslag goederen

Een kantelhek is de ideale oplossing in combinatie met een tussenvloer. Hierdoor kunnen de goederen op een efficiënte en effectieve manier opgeslagen worden in uw magazijn of bedrijfsruimte. Veiligheid staat hier voorop.

Werkwijze Space Solutions

Een onderbouwd advies en offerte op maat; dat kunt u van Space Solutions verwachten. Wanneer u onze hulp inschakelt, bekijken wij uw opslagruimte om vervolgens tekeningen en constructieberekeningen op te stellen. Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn belangrijke pijlers van deze documenten. Vervolgens leggen wij u een offerte voor, die we goed met u doornemen. In de planning en verdere realisatie houden we rekening met de situatie ter plaatse. Zo hoeft u uw werkzaamheden niet te staken, tijdens de bouw van de legbordstelling, grootvakstelling, palletstelling, draagarmstelling, kunstopslag, of aanrijbeveiliging.

Efficiënt en effectief goederen opslaan

In een efficiënte productieomgeving komt het belang van professionele magazijnstellingen om de hoek kijken. Met het advies en inzicht van een ervaren magazijninrichter, kunt u werkprocessen namelijk nog eenvoudiger, sneller en efficiënter laten verlopen. Heeft u slechts een beperkte opslagruimte tot uw beschikking? Of is uw distributiecentrum dusdanig complex dat uw logistieke proces geoptimaliseerd moet worden? De engineers van Space Solutions staan u graag met raad en daad bij, zodat de perfecte oplossing wordt ingezet!

Focus op veiligheid

Space Solutions hecht veel waarde aan veiligheid in opslagruimtes. Onze engineers dragen met hun advies graag een steentje bij aan de realisatie van verantwoordelijke stellingen. Zo worden uw goederen behouden en kunnen werknemers met een gerust hart hun werk uitvoeren. Space Solutions gaat echter nog een stap verder met onze totaaloplossing. Op basis van jarenlange inzicht zorgen wij dat uw opslagruimte volledig op uw behoeftes inspeelt. Nu en in de toekomst. Als resultaat kunt u op ons rekenen voor de uitwerking van een opslagidee tot aan de daadwerkelijke constructie van de opslagoplossing. Ook met oog op uw kunstopslag en aanrijbeveiliging!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top