skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27

Uw goederen eenvoudig en efficiënt opslaan met een stelling van Space Solutions

Hier vindt u de magazijnstellingen voor lichte onderdeeltjes tot zware goederen. Space Solutions kijkt graag samen met u welke stelling voor u het meest geschikt is.

LEGBORDSTELLING

opslag mogelijkheden

De legbordstelling is één van de meest efficiënte opslagmethodes voor opslag. Verkrijgbaar in veel verschillende maten en geschikt voor de kleinere producten.

GROOTVAKSTELLING

grootvak grootvakstelling pallets

De grootvakstelling is een stelling die tussen de legbordstelling en palletstelling in zit. Een uitstekende oplossing voor de relatief grotere producten.

PALLETSTELLING

palletstelling palletstellage pallet

De palletstelling is uitermate geschikt voor de zware goederen. De indeling is schaalbaar. De stelling wordt voorzien van een bord waarop het draagvermogen zichtbaar is.

DRAAGARMSTELLING

draagarmstelling stelling draagarm

Voor sommige goederen heeft u een langwerpige stelling nodig om voldoende ruimte te creëren. De draagarmstelling is flexibel en verstelbaar; ideaal voor de opslag van lange materialen.

AANRIJBEVEILIGING

palletstelling aanrijbeveiliging palletstellingen

Met het plaatsen van een aanrijdbeveiliging zijn uw stellingen beschermd tegen aanrijdschade. Wij bieden u hiervoor diverse oplossingen.

KUNSTOPSLAG

kunstopslag opslag kunst

Bent u op zoek naar schilderijschuifwanden of statische schuifwanden voor in uw kunstdepot? Space Solutions biedt de oplossing voor uw waardevolle collectie. Kostbare schilderijen moeten immers op een veilige en zorgvuldige wijze worden opgeslagen.

KANTELHEK

Kantelhek space solutions

Een kantelhek is de ideale oplossing bij een entresolvloer. Door het kantelen van het hekwerk kunt u gemakkelijk uw goederen op de rand van de vloer zetten. Na het terugkantelen kunt u de goederen veilig met de vorkheftruck van de rand afpakken.

Werkwijze Space Solutions

Een onderbouwd advies en offerte op maat; dat kunt u van Space Solutions verwachten. Wanneer u onze hulp inschakelt, bekijken wij uw opslagruimte om vervolgens tekeningen en constructieberekeningen op te stellen. Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn belangrijke pijlers van deze documenten. Vervolgens leggen wij u een offerte voor, die we goed met u doornemen. In de planning en verdere realisatie houden we rekening met de situatie ter plaatse. Zo hoeft u uw werkzaamheden niet te staken, tijdens de bouw van de legbordstelling, grootvakstelling, palletstelling, draagarmstelling, kunstopslag, of aanrijdbeveiliging.

Efficiënte en effectieve magazijnstellingen

In een efficiënte productieomgeving komt het belang van professionele magazijnstellingen om de hoek kijken. Met het advies en inzicht van een ervaren magazijninrichter, kunt u werkprocessen namelijk nog eenvoudiger, sneller en efficiënter laten verlopen. Heeft u slechts een beperkte opslagruimte tot uw beschikking? Of is uw distributiecentrum dusdanig complex dat uw logistieke proces geoptimaliseerd moet worden? De engineers van Space Solutions staan u graag met raad en daad bij, zodat de perfecte oplossing wordt ingezet!

Veilige magazijnstellingen

Space Solutions hecht veel waarde aan veiligheid in opslagruimtes. Onze engineers dragen met hun advies graag een steentje bij aan de realisatie van verantwoordelijke stellingen. Zo worden uw goederen behouden en kunnen werknemers met een gerust hart hun werk uitvoeren. Space Solutions gaat echter nog een stap verder met onze totaaloplossing. Op basis van jarenlange inzicht zorgen wij dat uw opslagruimte volledig op uw behoeftes inspeelt. Nu en in de toekomst. Als resultaat kunt u op ons rekenen voor de uitwerking van een opslagidee tot aan de daadwerkelijke constructie van de opslagoplossing. Ook met oog op uw kunstopslag en aanrijbeveiliging!

Back To Top