skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken8,9| 0229 54 26 27

Over ons

Waar staat Space Solutions voor?

Space Solutions B.V. is naast de Benelux ook ver daar buiten actief. Space Solutions richt zich op de maatwerkoplossing, echt klantspecifiek. Gespecialiseerd in entresolvloeren, deze richten wij vaak verder in met magazijnstellingen. Tijdens de realisatie van tussenvloeren, legbordstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, kunstopslag, aanrijbeveiliging en self storage staat persoonlijke aandacht voor de wensen van klant absoluut voorop. Kijk vooral eens naar alle foto’s en filmpjes op de site, allemaal werk waar wij trots op terug kijken.

Met bijna 35 jaar ervaring weten wij dat het beste resultaat wordt behaald, wanneer maatwerk ook echt op maat wordt geboden. Daarom werken wij merkonafhankelijk en berekenen wij de constructies tot op de millimeter precies in AutoCad of Tekla uit. Wij sluiten uw opslag aan op uw logistieke en/ of productieproces. Nu en in de toekomst. Door slim op te slaan, heeft u een efficiënte handling, kortere omsteltijd en kunt u uw goederen sneller vinden. Space Solutions zorgt dat u met dezelfde ruimte meer kunt opslaan of zelfs met een kleinere ruimte uit de voeten kunt, daar staan we voor!

1 JAAR GARANTIE | KOOP OP REKENING | BINNEN 3 DAGEN GELEVERD

Historie Space Solutions

De voorloper van Space Solutions B.V. werd in 1987 opgericht onder de naam Space 2000. In 2008 kwam ing. Maurice Rijnierse aan het roer te staan; hij doopte Space 2000 om naar Space Solutions. Na een frisse start en turn-key beleid werd een jaar later MagaSign overgenomen; in 2014 volgde de fusie met B&A Magazijninrichting. Deze overnames leidden tot een verdere versterking van Space Solutions.

Space Solutions is aangesloten bij FME, Dutch Material Handling (DMH)

NEN-EN 1090 CE-markering

TGB1990, NEN6702, NEN6770 en NEN6771

Zet in op winst met Space Solutions

De oplossingen van Space Solutions kenmerken zich door onze professionele engineering en advies. Zo zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden: van het aanvragen van vergunningen tot het bouwen voor de toekomst. Wij houden continu rekening met de groeiambitie van opdrachtgevers en anticiperen op eventuele uitbreidingen. Zo kan Space Solutions flexibel meebewegen met de behoeftes en wensen van opdrachtgevers; ook met oog op planning en snelheid van realisatie. Wij streven ernaar om met onze opslagmethodes op korte en lange termijn winst voor opdrachtgevers te boeken. Als resultaat zijn onze oplossingen schaalbaar, flexibel en overal toepasbaar.

Ons team

Altijd al eens willen zien hoe het team eruit ziet dat achter de schermen hard werkt om je bestelling te verwerken, je te helpen met vragen of die prachtige foto’s en filmpjes maakt voor onze website? Dat kan! Wij zijn trots op ons team dat iedere dag weer met plezier aan de slag gaat en daarom laten we ze graag aan je zien. Ook kun jij je bestelling op komen halen, geen probleem. Dan kun je gelijk zien wat wij nog meer voor moois te bieden hebben.

Back To Top