skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Space Solutions is actief in Europa en richt zich op de maatwerkoplossing voor winkels, magazijnen, opslagruimtes, productieomgevingen en distributiecentra. Wij zijn gespecialiseerd in tussenvloeren. Tijdens de realisatie van tussenvloeren, legbordstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, kunstopslag, aanrijbeveiliging en self storage staat persoonlijke aandacht voor de wensen van opdrachtgevers voorop.

Met 35 jaar ervaring weten wij dat het beste resultaat wordt behaald, wanneer maatwerk ook echt op maat wordt geboden. Daarom werken wij merkonafhankelijk en berekenen wij de constructies tot op de millimeter precies in Autocad. Wij sluiten uw opslag aan op uw logistieke en/ of productieproces. Nu en in de toekomst. Door slim op te slaan, heeft u een efficiënte handling, kortere omsteltijd en kunt u uw goederen sneller vinden. Space Solutions zorgt ervoor dat u met dezelfde ruimte meer kunt opslaan of zelfs met een kleinere ruimte uit de voeten kunt!

tussenvloer schuimrubber
palletstelling wurth

Wilt u Space Solutions beter leren kennen en de mogelijkheden bespreken?

Zet in op winst met Space Solutions

De oplossingen van Space Solutions kenmerken zich door onze professionele engineering en advies. Zo zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden: van het aanvragen van vergunningen tot het bouwen voor de toekomst. Wij houden continu rekening met de groeiambitie van opdrachtgevers en anticiperen op eventuele uitbreidingen. Zo kan Space Solutions flexibel meebewegen met de behoeftes en wensen van opdrachtgevers; ook met oog op planning en snelheid van realisatie. Wij streven ernaar om met onze opslagmethodes op korte en lange termijn winst voor opdrachtgevers te boeken. Als resultaat zijn onze oplossingen schaalbaar, flexibel en overal toepasbaar.

Kiest u voor een opslagoplossing, waarbij uw rendement centraal staat?

Historie Space Solutions

De voorloper van Space Solutions werd in 1987 opgericht onder de naam Space 2000 B.V. In 2009 kwam directeur Maurice Rijnierse aan het roer te staan; hij doopte Space 2000 om naar Space Solutions. Na een frisse start en turn-key beleid werd een jaar later MagaSign overgenomen; in 2014 volgde de fusie met B&A Magazijninrichting. Deze overnames leidden tot een verdere versterking van Space Solutions.

Wilt u een greep uit onze projecten van de afgelopen 35 jaar bekijken?

Space Solutions is aangesloten bij FME, Dutch Material Handling (DMH)

NEN-EN 1090 CE-markering

TGB1990, NEN6702, NEN6770 en NEN6771