skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27

Stel uw Tussenvloer samen

Laat u binnen een uur informeren of bel naar 0229 54 26 27

Afmetingen vloer in meters (LXB)

Hoogte bovenzijde vloer in meters

Vloerbelasting per m²

Meerprijs
TrapMontageLeuningwerk

Naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

tussenvloer verdiepingsvloer entresolvloer
tussenvloer entresolvloer etagevloer

Totaaloplossing als Entresolvloer

Bent u op zoek naar een professionele engineer voor de realisatie van uw entresolvloer? Bij Space Solutions kunt u altijd rekenen op een totaaloplossing: van advies tot daadwerkelijke bouw. Daarnaast leveren wij op basis van behoefte en inzicht ook trappen, leuningwerk, liften, kantelhekken, hekwerken, palletstellingen, legbordstellingen, verlichting onder de entresolvloer, verhuizing van de entresolvloeren, sprinklerinstallaties en alle andere benodigdheden om bijvoorbeeld een kantoor op of onder de entresolvloer te realiseren.

Materialen van de Entresolvloer

De vloerplaten zijn doorgaans van hout, dat gelakt of geschilderd kan worden. Ook luxe vloerplaten zijn mogelijk. De vloerplaten zijn solide, hebben een grote overspanning en worden gekenmerkt door een mooie industriële look. Space Solutions gebruikt alleen bouten en moeren voor de constructie, zodat de entresolvloer eenvoudig te verhuizen en/ of uit te breiden is. Er komen geen zware machines aan te pas om de vloer te bouwen. Alle entresolvloeren van Space Solutions zijn voorzien van garantie en goede leveringsvoorwaarden.

Vraag advies aan Vincent of stuur een email.

tussenvloer bouwen

Werkwijze Space Solutions

Nadat wij het pand en de situatie ter plaatse hebben bekeken, brengen wij een onderbouwd advies uit. De ruimte wordt opgemeten met behulp van een laser, zodat vervolgens de tekeningen en constructieberekeningen kunnen worden gemaakt. Op basis hiervan wordt de offerte opgesteld, voorgelegd en besproken. Gedurende het hele proces stelt Space Solutions zich tot doel om opdrachtgevers te ontzien. Daarom worden eerst de kolommen en profielen aangeleverd, zodat Space Solutions met aanvullende bouwmaterialen de constructie kan opbouwen. Het hout wordt pas afgeleverd, zodra dit direct op de constructie kan worden geplaatst. Zo staan de materialen u niet in de weg en kunt u – indien gewenst – uw werkzaamheden gedurende de bouwperiode voortzetten.

Over de entresolvloer van Space Solutions

De entresolvloer van Space Solutions heeft een hoge return on investment (ROI), dankzij de verdubbeling van beschikbare vierkante meters. De Space Solutions entresolvloer kan op verschillende manieren worden opgebouwd en toegepast. Medewerkers kunnen er overheen lopen, er kunnen bureaus op worden geplaatst of er kunnen compressoren boven en machines onder de entresolvloer worden geplaatst. Wat de gewenste toepassing ook is, Space Solutions bouwt uw constructie op maat. De stijfheid wordt bijvoorbeeld ook op het gebruik afgestemd; een vloer moet immers niet te ver doorbuigen wanneer er behoefte is aan comfort.

Benieuwd naar de projecten die Space Solutions heeft gerealiseerd?

De klanten van Space Solutions

tussenvloer laten bouwen

Voordelen van een Entresolvloer

  • Engineering door experts: in Autocad wordt elke entresolvloer tot op de millimeter uitgewerkt
  • Duidelijke constructieberekeningen, die voldoen aan de wettelijke CE normeringen
  • Snelle levertijd: gemiddeld drie weken, afhankelijk van de omvang van de entresolvloer en uw planning
  • Professioneel projectmanagement voor efficiënte en goed afgestemde uitvoering
  • Uitwerking en constructie op basis van ervaring en inzicht, voor het beste resultaat
  • Mogelijkheid tot terug verkopen van de entresolvloeren aan Space Solutions
Call Now Button

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top