skip to Main Content
Gratis maatschets + offerte binnen 24 uur Ontwerp in 3D Persoonlijk & betrokken 8,9| 0229 54 26 27

Tussenvloer

De moderne aanpak voor het creëren van ruimte

Bent u op zoek naar een professionele engineer voor de realisatie van uw tussenvloer? Bij Space Solutions kunt u altijd rekenen op een totaaloplossing: van advies tot daadwerkelijke bouw. Daarnaast leveren wij op basis van behoefte en inzicht ook trappen, leuningwerk, liften, kantelhekken, hekwerken, palletstellingen, legbordstellingen, verlichting onder de tussenvloer, verhuizing van de tussenvloer, sprinklerinstallaties en alle andere benodigdheden om bijvoorbeeld een kantoor op of onder de tussenvloer te realiseren.

Binnen 2 jaar terug verdient
Grote overspanningen, hoge belastbaarheid
Exact op maat ontwikkeld
Snelle montage zonder las en slijpwerk ter plaatse
Eenvoudige demontage voor eenvoudige terugkoop

ONZE SERVICE

Experts

Engineering door experts: in Autocad wordt elke tussenvloer tot op de millimeter voor u uitgewerkt

Efficiëntie

Professioneel projectmanagement voor efficiënte en goed afgestemde uitvoering

Duidelijke berekeningen

Duidelijke constructieberekeningen, die voldoen aan de wettelijke CE normeringen

Ervaring & inzicht

Uitwerking en constructie op basis van ervaring en inzicht, voor het beste resultaat

Snelle levertijd

Snelle levertijd: gemiddeld 3 weken, afhankelijk van de omvang van uw project en uw planning

Terugkopen

Mogelijkheid tot terug verkopen van de palletstelling aan Space Solutions

TUSSENVLOER OP MAAT

Afmetingen vloer in meters (LXB)

Hoogte bovenzijde vloer in meters

Vloerbelasting per m²

Meerprijs
TrapMontageLeuningwerk

Naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Laat u binnen een uur vrijblijvend informeren

Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang binnen 1 uur reactie

Advies nodig?

Heeft u een andere vraag of wilt u zich laten informeren? Bel dan naar 0229 – 54 26 27 voor vrijblijvend, persoonlijk advies

Projecten waar we trots op zijn

Waarom een tussenvloer

De tussenvloer van Space Solutions heeft een hoge return on investment (ROI), dankzij de verdubbeling van beschikbare vierkante meters. De Space Solutions tussenvloer kan op verschillende manieren worden opgebouwd en toegepast. Medewerkers kunnen er overheen lopen, er kunnen bureaus op worden geplaatst of er kunnen compressoren boven en machines onder de tussenvloer worden geplaatst. Wat de gewenste toepassing ook is, Space Solutions bouwt uw constructie op maat. De stijfheid wordt bijvoorbeeld ook op het gebruik afgestemd; een vloer moet immers niet te ver doorbuigen wanneer er behoefte is aan comfort.

Werkwijze Space Solutions

Nadat wij het pand en de situatie ter plaatse hebben bekeken, brengen wij een onderbouwd advies uit. De ruimte wordt opgemeten met behulp van een laser, zodat vervolgens de tekeningen en constructieberekeningen kunnen worden gemaakt. Op basis hiervan wordt de offerte opgesteld, voorgelegd en besproken.

Een professioneel ontwerp

Gedurende het hele proces stelt Space Solutions zich tot doel om opdrachtgevers te ontzien. Daarom worden eerst de kolommen en profielen aangeleverd, zodat Space Solutions met aanvullende bouwmaterialen de constructie kan opbouwen. Het hout wordt pas afgeleverd, zodra dit direct op de constructie kan worden geplaatst. Zo staan de materialen u niet in de weg en kunt u – indien gewenst – uw werkzaamheden gedurende de bouwperiode voortzetten.

Materialen van de Tussenvloer

De vloerplaten zijn doorgaans van hout, dat gelakt of geschilderd kan worden. Ook luxe vloerplaten zijn mogelijk. De vloerplaten zijn solide, hebben een grote overspanning en worden gekenmerkt door een mooie industriële look. Space Solutions gebruikt alleen bouten en moeren voor de constructie, zodat de tussenvloer eenvoudig te verhuizen en/ of uit te breiden is. Er komen geen zware machines aan te pas om de vloer te bouwen. Alle tussenvloeren van Space Solutions zijn voorzien van garantie en goede leveringsvoorwaarden.

Video’s

Duurzaam, doeltreffend, schaalbaar en flexibel is waar we voor staan. Een Tussenvloer van Space Solutions is optimaal afgestemd op uw opgeslagen producten. Neem contact op via 0229 – 542627

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top