skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Stel uw Tussenvloer samen

Laat u binnen een uur informeren of bel naar 0229 54 26 27

Afmetingen vloer in meters (LXB)

Hoogte bovenzijde vloer in meters

Vloerbelasting per m²

Meerprijs
TrapMontageLeuningwerk

Naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Totaaloplossing als Tussenvloer

Bent u op zoek naar een professionele engineer voor de realisatie van uw tussenvloer? Bij Space Solutions kunt u altijd rekenen op een totaaloplossing: van advies tot daadwerkelijke bouw. Daarnaast leveren wij op basis van behoefte en inzicht ook trappen, leuningwerk, liften, kantelhekken, hekwerken, palletstellingen, legbordstellingen, verlichting onder de tussenvloer, verhuizing van de tussenvloer, sprinklerinstallaties en alle andere benodigdheden om bijvoorbeeld een kantoor op of onder de tussenvloer te realiseren.

Werkwijze Space Solutions

Neem vrijblijvend contact op via 0229 54 26 27

Nadat wij het pand en de situatie ter plaatse hebben bekeken, brengen wij een onderbouwd advies uit. De ruimte wordt opgemeten met behulp van een laser, zodat vervolgens de tekeningen en constructieberekeningen kunnen worden gemaakt. Op basis hiervan wordt de offerte opgesteld, voorgelegd en besproken.

Professioneel ontwerp

Gedurende het hele proces stelt Space Solutions zich tot doel om opdrachtgevers te ontzien. Daarom worden eerst de kolommen en profielen aangeleverd, zodat Space Solutions met aanvullende bouwmaterialen de constructie kan opbouwen. Het hout wordt pas afgeleverd, zodra dit direct op de constructie kan worden geplaatst. Zo staan de materialen u niet in de weg en kunt u – indien gewenst – uw werkzaamheden gedurende de bouwperiode voortzetten.

tussenvloer rietveld

Materialen van de Tussenvloer

De vloerplaten zijn doorgaans van hout, dat gelakt of geschilderd kan worden. Ook luxe vloerplaten zijn mogelijk. De vloerplaten zijn solide, hebben een grote overspanning en worden gekenmerkt door een mooie industriële look. Space Solutions gebruikt alleen bouten en moeren voor de constructie, zodat de tussenvloer eenvoudig te verhuizen en/ of uit te breiden is. Er komen geen zware machines aan te pas om de vloer te bouwen. Alle tussenvloeren van Space Solutions zijn voorzien van garantie en goede leveringsvoorwaarden.

Over de Tussenvloer van Space Solutions

De tussenvloer van Space Solutions heeft een hoge return on investment (ROI), dankzij de verdubbeling van beschikbare vierkante meters. De Space Solutions tussenvloer kan op verschillende manieren worden opgebouwd en toegepast. Medewerkers kunnen er overheen lopen, er kunnen bureaus op worden geplaatst of er kunnen compressoren boven en machines onder de tussenvloer worden geplaatst. Wat de gewenste toepassing ook is, Space Solutions bouwt uw constructie op maat. De stijfheid wordt bijvoorbeeld ook op het gebruik afgestemd; een vloer moet immers niet te ver doorbuigen wanneer er behoefte is aan comfort.

Benieuwd naar de projecten die Space Solutions heeft gerealiseerd?

De klanten van Space Solutions

tussenvloer flora

Voordelen van een Tussenvloer

  • Engineering door experts: in Autocad wordt elke tussenvloer tot op de millimeter uitgewerkt
  • Duidelijke constructieberekeningen, die voldoen aan de wettelijke CE normeringen
  • Snelle levertijd: gemiddeld drie weken, afhankelijk van de omvang van de tussenvloer en uw planning
  • Professioneel projectmanagement voor efficiënte en goed afgestemde uitvoering
  • Uitwerking en constructie op basis van ervaring en inzicht, voor het beste resultaat
  • Mogelijkheid tot terug verkopen van de tussenvloer aan Space Solutions

Maatvoering