skip to Main Content
Neem contact op via 0229 54 26 27

Over de Grootvakstelling

De grootvakstelling is bestemd voor die producten, die door hun zwaardere gewicht niet in de legbordstelling kunnen worden opgeslagen. Ook wordt de grootvakstelling ingezet, wanneer de goederen te klein of licht zijn voor een palletstelling. De grootvakstelling – ook wel bekend als een breedvakstelling – van Space Solutions wordt met name toegepast in de zwaardere industrie, bijvoorbeeld voor de opslag van stalen goederen. Metalsistem, SLP en AR zijn een aantal stelling leveranciers, waar Space Solutions mee samenwerkt. Een belangrijke feature van de stelling is de draagkracht tot 2400 kilo per ligger.

grootvak opslag goederen
grootvakstelling goederen opslaan

Flexibele en schaalbare grootvakstellingen

De grootvakstelling is een zwaardere en robuustere uitvoering van de legbordstelling. Space Solutions biedt een goede prijs/ kwaliteitverhouding, waarbij de duurzaamheid van de grootvakstelling een voorname rol speelt. Alle opties in uw opslagruimte worden bekeken en uitgewerkt door onze engineers. Onderdeel hiervan is de toepassing van de stelling in het heden en uw wensen voor de toekomst. Zo is Space Solutions in staat om een grootvakstelling te realiseren, die flexibel en schaalbaar is en dus met uw bedrijfsontwikkelingen mee kan groeien.

Engineering door AutoCad specialisten

Wilt u het advies van de ervaren engineers van Space Solutions? Onze engineers bedenken de juiste oplossing voo uw productieomgeving. Op basis van uw vloeroppervlakte wordt een ontwerp gemaakt met het programma Autocad. Hierbij kijken wij naar de meest efficiënte en effectieve magazijnoplossing voor uw onderneming.

Vraag advies aan Vincent of stuur een email.

De klanten van Space Solutions

Voordelen van onze grootvakstelling

  • Solide: het draagvermogen van de liggers is afgestemd op het opgeslagen product
  • Belastbaarheid: geschikt voor zware en lichtere goederen
  • Flexibiliteit: u bepaalt zelf de afstand tussen de grootvakstellingen, net als de hoogte en positionering van de liggers
  • Op maat gemaakt: onze engineers werken de mogelijkheden voor u uit, zodat de grootvakstellingen specifiek voor uw situatie worden gebouwd